Services

Skal du i gang med podcastannoncering, er vi den sparringspartner, du har brug for. Med en innovativ tilgang til podcasts og digital lyd hjælper vi med hele processen og får dine kunder til at lytte.

Podcastannoncering

Hos Amp 99 hjælper vi store brands med at øge deres brandeksponering via podcastannoncering. Podcastmediet er en unik platform til at engagere nye målgrupper og forny kontakten til de gamle.

Vi giver dig:

 • Ekspertise
  Vi er et dedikeret hold af specialister med en dyb indsigt i podcastannoncering og forståelse for, hvad der virker inden for genren. Vi skræddersyr strategier, der understøtter dit brand og dine mål.
 • Netværk
  Med vores omfattende netværk af podcastværter og producenter får vi din annonce ud til det rette publikum. Vi matcher dit brand med de perfekte podcasts for at maksimere effekten af dine annoncer.
 • Den gode historie
  Podcastannoncering handler om at fange lytterens opmærksomhed gennem den gode historie og derigennem få skabt en forbindelse. Vores kreative team samarbejder med dig om at udvikle annoncer, der skiller sig ud.
 • Resultater
  Vi er drevet af at se resultater. Og uanset om du går efter øget brandbevidsthed, salg eller stærkere kundeengagement, overvåges og tilpasses hver annoncekampagne nøje, så dine mål opfyldes.

 

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løfte dit brand og opbygge stærke forbindelser med din målgruppe via podcastannoncering.

Få hjælp til din podcastannoncering

Podcastmarketing

Få skabt en position i podcastverdenen med Amp 99. Vi er drevet af at hjælpe brands med at blive synlige og skabe engagement gennem effektiv podcastmarketing.

Vi tilbyder: 

 • Podcast-partnerskaber
  Vi kobler dit brand til relevante podcasts og værter og skaber en autentisk forbindelse til potentielle kunder.
 • Kreativ annoncering
  Vi giver dit brand maksimal eksponering ved at skabe annoncer, der skiller sig ud i de enkelte podcast-afsnit og motiverer lytterne til handling.
 • Strategisk planlægning
  Sammen med dig laver vi en helstøbt podcast-marketingstrategi, der understøtter dine mål og budget, og som tilpasses løbende for at sikre de bedste resultater.
 • Analyse og optimering
  Vi overvåger dine podcast-kampagner og justerer dem løbende, så de hele tiden præsterer i forhold til de ønskede resultater.

 

Skal vi udforske dit brands potentiale i podcastmarketing og hjælpe dig ud til målgruppen på en unik måde? Ræk ud, og vi sætter i gang i dag – vi glæder os til samarbejdet.

Styrk din marketing med lyd

Branded Podcast Produktion

Drømmer du om din egen podcast? Men ved du ikke, hvordan du kommer i gang?

Hos Amp 99 kan vi også hjælpe dig med at skabe din egen branded podcast-kanal. Vi samarbejder med de bedste inden for feltet, så vi kan tilbyde en skræddersyet podcastløsning, der styrker dit brand og rammer din målgruppe effektivt.

Vi kan hjælpe med hele processen fra konceptudvikling til planlægning, booking af gæster og lydproduktion. Implementering af podcasten i jeres marketingstrategi er vores speciale.

Skal vi lave din næste succesfulde podcastproduktion?

Få en podcasts som kunderne elsker

Mere viden og inspiration

Podcast for begyndere

Sådan kommer du godt i gang med podcast annoncering – Den ultimative guide

Read More
Marketing-strategi

Her er de 18 mest værdifulde værktøjer til hosting, optimering og promovering af din podcast i 2024

Read More