Vi får kunderne til at elske dit brand med podcast og digital lyd.

Verden er fyldt med virksomheder der larmer i deres marketing. Det er træls for kunderne, der hader det og for annoncørerne, som brænder penge af på værdiløs marketing, som skader deres brand.

Podcasts er en kanal som lader brandet få opmærksomhed, ørenlyd og engangement. Vi er et uafhængigt podcastmarketingbureau, startet af eksperter der gerne vil bringe historier og relevante budskaber til dine kunders øregange og opmærksomhed. Det kalder vi VÆRDI!

Amp står for Amplifying”

Vi har valgt navnet, fordi vi forstærker brands og det her kommer vores ekspertise i spil da lyd og podcasts er den stærkeste kanal til at få kunderne til at lytte på en helt ny måde. Vores erfaring og ekspertise med mere end 12 år indenfor branding, marketing og podcasting viser at veltilrettetlagte lydkampagner er din genvej direkte ind kundernes bevidsthed.

Amp99 er Danmarks første uafhængige mediebureau, der er specialiseret i podcastannoncering. Den ekspertise består bl.a. af en stor viden om det enorme udbud af podcasts, om hvad der fortælleteknisk virker på lyd og hvordan en succesfuld strategi for kampagner eller sponsorater ser ud. Når vi hjælper kunderne, så trækker vi på vores store netværk i podcastere, lyddesignere og content-specialister, så du kan føle dig tryg i at din podcastkampagne kommer helt i mål.

Det gør Amp99 til Danmarks eneste uafhængige one-point of entry-bureau for podcastsannoncering.

 

Mød manden bag Amp 99 - Bjørn Vestergaard

Fra podcaster til bureau for podcastannoncering

Amp99 er den helt oplagte fusion af Bjørn Vestergaards store passion for og viden om podcast og hans faglighed inden for marketing og branding. 

Visionen i Amp99 er at skabe marketing i podcasts, som hviler på relevante fortællinger, der ikke kun styrker brandet, men som målgruppen faktisk godt vil lytte til.

“I hele mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med digital forretningsudvikling, marketing og branding for nogle af de største brands i Danmark, blandt andre Ekstra Bladet og Danske Spil. At se virksomheder og brands udfolde og øge deres potentiale i digitale sammenhænge er brændstof for mig,” siger Bjørn.

De seneste 6 år har Bjørn Vestergaard drevet et par stykker af Danmarks største erhvervspodcast. Med Rollemodellerne har han sat fokus på nogle af de mest interessante og innovative iværksættere i Danmark. Arbejdet har ikke kun givet ham uvurderlig viden om podcastmediet. Det har også plantet en stor interesse for, hvordan annoncering og marketing kan være en unik brandingplatform for virksomheder. Tidligere har Bjørn også været direktør i en podcastannonce-platform, som blev kåret til en af landets mest lovende start-ups, og modtog anerkendelse fra bl.a. Innovationsfonden og Accelerace. 

 

“Jeg har stor forkærlighed for det her medie, som rigtig mange mennesker lytter til. 75% af podcastlytning foregår via høretelefoner. Det gør det til et de medier, som forbruges i et meget intimt space. Lige dér er der et enormt potentiale for annoncører at fortælle levende historier, der går rent ind hos kunderne.”

Bjørn Vestergaard kan med sin store viden om det store danske udbud af podcast hjælpe brands med at finde det helt rette match til et samarbejde. Han har allerede hjulpet Bet25, Moonboon og Sinful med sponsorater og været med til at skabe brandede podcasts som Danske Opfindere for AJ Produkter.

Mere viden og inspiration

Podcast for begyndere

Sådan kommer du godt i gang med podcast annoncering – Den ultimative guide

Read More
Marketing-strategi

Her er de 18 mest værdifulde værktøjer til hosting, optimering og promovering af din podcast i 2024

Read More